Lipiec 7, 2020

Konferencja prasowa Volkswagena – premiera nowego Touarega

Relacja z konferencji prasowej Volkswagena z Pekinu, podczas której odbędzie się światowa premiera nowego Touarega rozpocznie się w piątek, 23. marca 2018 roku o godzinie 10:00 (09:00 UTC), potrwa do godziny 11:00 czasu CET (10:00 UTC) i będzie transmitowana na żywo.

Internet:  https://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=en    Na powyższej stronie internetowej będzie można na żywo obejrzeć transmisję z wydarzenia. Dostępne będą na niej także kody do obsadzenia przekazu na własnej stronie internetowej.  Przekaz satelitarny dla redakcji telewizyjnych:  Europa – transmisja na żywo w HD  Data: 23 marca 2018 r.  Czas: 10:00am – 11:00am CET / 09:00am – 10:00am UTC  Start transmisji 09:50am CET / 08:50am UTC    Satelita: EUT 12WB  Transponder (cyfrowy): F08, CH. D   Częstotliwość: 12.665,250 MHz  Polaryzacja: X   Standard video: 1080i/50 Hz PAL  Kanały audio: Kanał 1: IT, Kanał 2: chiński, Kanał 3: angielski,  Kanał 4: niemiecki  Modulacja: DVB-S2 / 8 PSK  Symbol rate: 7.2000 Msymb/s  FEC: 3/4  MPEG: 4:2:0 / MPEG4  Szyfrowanie: Brak    Kontakt na miejscu: Benjamin Kern, 0049-179-1008034    Materiał video z konferencji będzie dostępny do pobrania w dniu premiery na poniższej stronie od godziny 13:00 (CET):    https://www.volkswagen-download.de   Użytkownik: volkswagen  Hasło: VW-Media2018