Czerwiec 3, 2020

Światowa premiera Volkswagena T-Crossa

Relacja ze światowej premiery nowego Volkswagena T-Crossa rozpocznie się w czwartek, 25 października 2018 roku o godzinie 19:00, potrwa do godziny 19:45 czasu CEST i będzie transmitowana na żywo.

Internet (#VWTCross):  http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=en    Na powyższej stronie internetowej będzie można na żywo obejrzeć transmisję z wydarzenia. Dostępne będą na niej także kody do obsadzenia przekazu na własnej stronie internetowej.  Przekaz satelitarny dla redakcji telewizyjnych:  Europa – transmisja na żywo w HD  Data: 25 października 2018 r.  Czas: 19:00 – 19:45 CEST / 05:00pm – 05:45 pm GMT  Start transmisji 18:50 CEST / 05:50pm GMT    Satelita: EUT 12WB  Transponder (cyfrowy): D05, Slot 3-3  Częstotliwość: 11.540,253 MHz  Polaryzacja: X  Standard video: 1080i/50 Hz PAL  Kanały audio: Kanał 1: niemiecki, Kanał 2: angielski,  Modulacja: DVB-S2 / 8 PSK  Symbol rate: 7.2000 Msymb/s  FEC: 3/4  MPEG: 4:2:0 / MPEG4  Szyfrowanie: Brak    Kontakt na miejscu: Viktoria Bonk, 0049-173-8567967    Materiał video z konferencji będzie dostępny do pobrania w dniu premiery na poniższej stronie od godziny 20:00 (CEST):  https://www.volkswagen-download.de  Użytkownik: volkswagen  Hasło: VW-Media2018